متاسفانه ما در دولت دهم شاهد ورود تصمیم گیران اقتصادی بودیم که حداقل شرایط لازم برای مدیریت اقتصادی کشور را نداشتند که یکی از نتایج آن فسادهای مالی و اختلاس های مالی در یکی دو سال گذشته بود.

مشرق -رئیس دانشکده اقتصاد امام صادق (ع) و معاون سابق وزیر اقتصاد در مصاحبه ای به بررسی الویتهای اقتصادی کشور در شرایط کنونی پرداخته که خلاصه آن از نظرتان می گذرد :

*اولین اولویت کشور آن است که ما باید در حوزه تصمیم گیری اقتصادی کسانی داشته باشیم که به اصول و آرمانهای نظام متعهد باشند.


*کسانی که تصمیم گیر هستند و به ناموس و جان و مال مردم مسلط هستند ،حتما باید یک نظامات سختی برای انتصابشان باشد و گرنه منافع ملی و مصالح کشور با خطرمواجه میشود.

*متاسفانه ما در دولت دهم شاهد ورود تصمیم گیران اقتصادی بودیم که حداقل شرایط لازم برای مدیریت اقتصادی کشور را نداشتند که یکی از نتایج آن فسادهای مالی و اختلاس های مالی در یکی دوسال گذشته بود.

* یکی از خطراتی که ما همیشه در کشور داشته ایم ورود نیروهایی در حوزه تصمیم گیری اقتصادی ،سیاسی ،اجتماعی و فرهنگی است که التزامات لازم را به مبانی ارزشی و اعتقادی نظام نداشته اند.

*باید در شرایطی که اقتصاد به یک عرصه جنگ برای کشور تبدیل می شود ،توجه ما به ورود نیروهای تصمیم گیر دو چندان شود.

*یکی از الویتهای اقتصادی دولت بعد برنامه ریزی برای استفاده از پتانسیل های مردمی برای حل مشکلات اقتصادی کشور است، لذا اگر پیش بینی می کنیم که برای ما فروش نفت در آینده مشکل خواهد بود یا محدودیت خواهد داشت باید به این فکر باشیم که چگونه چارچوب درآمدی کشور را تغییر دهیم که جانشین درآمدهای نفتی شود.

*برای حل مشکلات اقتصادی باید همه مردم کشور بسیج شوند و دولت باید زمینه استفاده از تمامی پتانسیل های مردمی را در استقلال از درآمدهای نفتی فراهم کند.

*یکی دیگر از الویت های اقتصادی کشور اصلاح نظام های اقتصادی از قبیل نظام مالیاتی، نظام بانکی، نظام پولی، نظام ارزی و نظام تجاری کشور است و بدون شک اگر نظام های اقتصادی دارای تعادل بود هیچ گاه نوساناتی مانند التهابات ارزی در کشور رخ نمی داد.منبع :اقتصاد پرس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس